Taalbureau TX-T

Taalcursussen - Teksten - Vertalingen

vertaling en vertaling engels nederlands dutch course

Taalcursussen

Teksten & Boeken

Vertalingen

Taalbureau TX-T

Opdrachtgevers

Contact

Taalcursussen

U kunt zich nu opgeven voor de volgende cursussen, die direct of binnen enkele weken beginnen:

* Workshops zakelijk Engels (de 5 workshops zijn ook per stuk te reserveren)

* Foutloos spellen in 4 lessen

* Nederlands voor anderstaligen - alle niveaus (NT2)

* Nederlands leren via Skype - alle niveaus (NT2

Workshops Zakelijk Engels

Als u zich wel eens ongemakkelijk voelt als u tijdens uw werk in het Engels moet telefoneren, mailen of presenteren, dan kan een workshop Zakelijk Engels u meer zelfvertrouwen geven.

U leert correcter Engels te spreken of schrijven, zodat u zich niet alleen zekerder voelt, maar ook professioneler overkomt. Bovendien neemt de kans op misverstanden af.

U kunt kiezen uit de volgende workshops:

  • telefoneren: gewoontes, veelgebruikte formuleringen, namen en (email)adressen spellen, conference calls

  • e-mails en brieven: aandacht voor de vaste elementen van brieven en e-mails en voor veel gemaakte (en verwarring veroorzakende) fouten in bijv. afkortingen en in het gebruik van cijfers

  • presenteren op : de opbouw van de presentatie en de overgangen in het Engels; reageren op vragen; gebruik van het Engels in bijvoorbeeld powerpointpresentaties

  • rapporten op : opbouw in het Engels; tabellen en grafieken; schrijfstijl en toon, veelgemaakte fouten

De workshops kosten €37.50 per stuk. Als u zich voor alle vier de workshops inschrijft, betaalt u €110,00. De prijs is inclusief het cursusmateriaal. De workshops worden gegeven in de cursusruimte (bij Amersfoort) en kunnen ook via Skype gevolgd worden.


Foutloos spellen in 4 lessen (via Skype)

U leert in 4 lessen foutloos Nederlands te schrijven. Is het eten verbrand, verbrant of verbrandt? Na deze cursus staan uw d's en t's altijd op de juiste plaats. Letters verdubbelen of juist een dubbele letter weglaten? U leert het tijdens deze cursus.

De cursus bestaat uit 4 lessen van driekwartier en huiswerk. De lessen worden via Skype gegeven. De kosten bedragen €32,50 per les.


Nederlands voor Anderstaligen

(Dutch Courses - information in English - click here)
(Niederländisch-Kurse - klicken Sie hier)

Taalbureau TX-T verzorgt cursussen Nederlands als vreemde taal op alle niveaus, van beginners tot vergevorderden. De cursussen zijn gericht op hoogopgeleide anderstaligen.

Het volledige aanbod aan cursussen Nederlands voor anderstaligen vindt u onder Dutch Courses op het Engelstalige gedeelte van deze website.

Sinds 2009 hebben deelnemers met de volgende nationaliteiten deelgenomen aan een of meer cursussen Nederlands van Taalbureau TX-T: Amerikaans, Australisch, Braziliaans, Brits, Canadees, Duits, Frans, Grieks, Iers, Indonesisch, Italiaans, Kaapverdiaans, Mexicaans, Oostenrijks, Portugees, Roemeens, Spaans, Sudanees, Zweeds en Zwitsers.


Nederlands via Skype (NT2)

(Dutch Courses via Skype - information in English - click here)
(Niederländisch-Kurse über Skype - klicken Sie hier)

Taalbureau TX-T verzorgt cursussen Nederlands als vreemde taal via Skype op alle niveaus, van beginners tot vergevorderden. De cursussen zijn gericht op hoogopgeleide anderstaligen.

Het volledige aanbod aan cursussen Nederlands voor anderstaligen vindt u onder Dutch Courses via Skype op het Engelstalige gedeelte van deze website.Terug naar boven

Home

Contact

Taalcursussen

Vertalingen

Teksten & Boeken